високо качествени пчелни продукти от производител

  

НОВИНИ

Подкрепяме българското

На 5 Септември по покана на Областна Дирекция Земеделие, станахме част от Фермерски пазар - Подкрепяме българското - с подкрепата на МЗХ. Той беше организиран на площад "Тройката", където много бургазлии и гости на града успяха да опитат и да се насладят на качествени продукти директно от производителя.

Мислим, че нашата СтранджаДА предизвика голям интерес в този топъл септемврийски ден и Бургазлии се убедиха, че не е трудно и в домашни условия да си приготвят вкусна и здравословна напитка!

Министър Танева, г-жа Лидия Станкова и редица други високопоставени личности опитаха нашата напитка и бяха очаровани от балансирания вкус и тонизиращия ефект от Странджадата.

На щанда ни бяхме поставили пита с мед, много хора си спомниха вкуса от детството, на истинския мед, а децата с интерес разглеждаха от къде се добива меда и се наслаждаваха на вкуса на восъчната пита.

Радваме се, че това изложение ни даде възможност да се доближим още веднъж до широка публика, която да се докосне до чистите ни природни продукти и да провокира в хората желанието да консумират здравословни храни и напитки.

Пчеларска ферма Странджа

Programms | Teachers | Services | RSS Icon by Matthew Inman

Copyright © 2011. All Rights Reserved.