Ново поколение

Фермери

Ние сме Ралица и Димитър и сме собственици на Пчеларска ферма Странджа. Основахме я 2009 година, днес освен, че имаме четирима наследника, стопанството ни притежава и 2200 кошера с пчелни семейства, разположени в 32 пчелина из прекрасната Странджа планина. Също така се грижим за над 7000 дка земеделски земи и пасища, зеленчукови и овощни градини. Отглеждаме и различни селскостопански животни. Грижим се за всичко във фермата ни, по най-добрия и естествен начин. Потопете се в нашия свят виртуално и се запознайте с работата ни...

.

Ресторант

ИНДЖИ

INDZHI Farm Restaurant & Winery е нашата перла в комплекса от услуги. Уютният ресторант с винарна за производство на собствени вина, е разположен на обновения централен площад в китното Странджанско село Индже войвода.

В него ние приготвяме с много любов по стари и нови рецепти, вкусни ястия само на пещ и печка на дърва, точно като едно време. Вкусът от качествено приготвените фермерски продукти повечето, от които са от нашата ферма или подбрани от съседни такива, както и от зеленчуковите ни градини е незабравим и уникален.

Атмосферата е колаборация от модерния свят, в който сме и с лека носталгия към недалечното минало.

 

ВИЖ ОЩЕ

Повече за

Фермата

Като млади хора, избрали да живеят и работят в симбиоза с природата, ние отглеждаме нашите пчели и земи по екологично чист начин. В комбинация с модерно оборудвана технологично база, ние доставяме до Вас, нашите клиенти високо качествени, чисти и натурални продукти без досег до човешка ръка, преработени по щадящ начин.

ЗА ФЕРМАТА

Разберете повече за нашия мед и продукти...

АКТИВНОСТИ

Какво още може да се прави при нас...

ЗА КОМПЛЕКСА

С какво разполага базата ни...

ЗА СЕЛОТО

Какво интересно има наоколо...